Pressmeddelande

Secunova anställer försäljningschef

Stockholm 2016-04-01

Secunova Gruppen rekryterar Toni Corelli som blir försäljningschef med ansvar för bolagets storkunder och riksavtal. Han har många års erfarenhet från säkerhetsbranschen och har arbetat i ledande befattningar inom försäljning. Toni kommer närmast från Presto där han varit Key account manager.

 

-Toni har gedigen erfarenhet av såväl säkerhet som försäljning. Vi är mycket glada över att vi kommer att få ha med honom i vår fortsatta satsning inom avtalsförsäljning. Hans erfarenhet och kompetens kommer att bli ett starkt bidrag till Secunova Gruppens fortsatta verksamhet och positiva tillväxt, säger Mikael Kindblom, VD.

 

-Jag känner mig väldigt inspirerad över att få tillträda tjänsten som försäljningschef. Jag ser Secunova Gruppen och deras ägare som visionärer och nytänkare i branschen. Det är viktigt för mig att bolaget en så tydligt uttalad ambition att erbjuda hållbara säkerhetslösningar säger Toni Corelli

 

Toni Corelli tillträder sin nya tjänst 1 april 2016.

 

Pressansvarig: Mikael Kindblom, 0736-556001, mikael.kindblom@secunova.se

www.secunova.se

Secunova Gruppen är en rikstäckande säkerhetsleverantör som erbjuder innovativa helhetslösningar inom brandskydd. Vårt erbjudande omfattar hela det systematiska brandskyddsarbetet, från riskanalys och design, via installation och utbildning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Genom ägare och partners har man över 100 tekniker, fördelade över hela landet, till sitt förfogande.